Spring til indhold

Fælles udflugt til Århus den 17. november 2018

FÆLLES UDFLUGTSTUR TIL ÅRHUS den 17. november for borgere & familie i Sæd-Ubjerg.

Så tilbydes for første gang en familie/borger udflugt. Det sker d. 17. November 2018. På dagen hvor Tivoli Friheden åbner for deres juleudsmykkede tivoli. Vi håber at flere fra vores byer kunne få lyst til at bruge nogle timer sammen i Aarhus. Der bliver arrangeret bus, udflugt på egen hånd og fælles afslutning i Tivoli inkl. aftensmad. Du skal blot medbringe det gode humør. Og lidt lommepenge.

Vigtigt: vi forbeholder os ret til ændringer i planen, såfremt deltagerantallet ikke er stort nok for den enkelte UDFLUGT. Hele turen kan aflyses, hvis der er manglende el. lille tilslutning til arrangementet.

Foruden ‘først til mølle’ gælder følgende prioritering ved tilmelding:

1. Byens borgere

2. Nært familiemedlem, kæreste, barnebarn

3. Ven el. Veninde el. anden familie

TILMELD DIG Senest 29. OKTOBER ved

Kira Bitten Fabricius, Sønderbækvej 4 – på sms mobil nr. 20296635 eller på messenger. SKRIV:

– hvem der skal med
– antal voksne, antal studerende, antal børn under 18 og heraf børn under 140cm,
– hvilken udflugt I ønsker
Skriv også hvis I ikke ønsker turpas til aktiviteterne. Husk at skrive, om I ønsker opsamling i Sæd eller Ubjerg.

BETALING er bindende (med mindre der sker aflysning). Dette skal ske på mobilpay 21192. Når I bliver bekræftet er I tilmeldt.

PRIS for borgere i Sæd og Ubjerg:

50kr/BARN

100kr/VOKSEN

250kr for alle andre

Hvad kan man opleve:

Foruden at du/I kan gå en tur i gågaden, se Århus domkirke, se Magasin, glas broen tilbydes 3 udflugtsmål nemlig: 1 el. 2 el. 3

1) Moesgaard Museum er en kulturhistorisk museumsoplevelse i enestående arkitektur midt i et skønt naturområde. Museet viser arkæologiske og etnografiske udstillinger i international klasse og har skiftende særudstillinger, der præsenterer verdens fornemmeste kulturarv. Moesgaard Museum er for gæster i alle aldre. Med deres udstillinger skabes der samvær og oplevelser på tværs af generationer. Udover udstillingerne er Moesgaard Museum også en attraktion i kraft af den unikke arkitektur og museets naturskønne beliggenhed, der indbyder til vandreture ved skov og vand og rekreative og sportslige udfoldelser.

2) Aros Aarhus Kunstmuseum er med sine 20.700 kvadratmeter fordelt over 10 etager ét af Nordeuropas største kunstmuseer. Hvert år modtager ARoS omkring én million besøgende, hvilket gør det til det mest besøgte kunstmuseum i Skandinavien. ARoS har fire store særgallerier, et ARoS Focus-galleri og en etage med installationskunst. I hvert galleri præsenterer ARoS kunst fra museets samling eller af nationale og internationale kunstnere som for eksempel Grayson Perry, Robert Mapplethorpe, Joana Vasconcelos, Bill Viola, Olafur Eliasson, Paul McCarthy, Shirin Neshat, Lucian Freud og Francis Bacon. Det er også på Aros du finder den kendte ”Your Rainbow panorama”, hvor du går rundt på øverste etage med skiftende vinduesfarver og ser Aarhus fra oven.

3) I Den Gamle By kan man gå tur i tiden. Fra en by som på H.C. Andersens tid over de moderne tider i 1920’erne til det danske velfærdssamfund i 1960’erne og 70’erne. Derudover består Den Gamle By af en hel række museer. D. 17/11 vil der også juleudstilling.En stemningsfyldt rejse i julens historie. Musik, boder og julemad.

4) Vi slutter i Tivoli Friheden som åbner op den 17. November med deres flotte juleudstilling og lyshave. Der er åbnet for de fleste aktiviteter i tivoli. Det er her at vi spiser fælles aftensmad på en af parkens spisesteder, og her afgår bussen hjemad mod Sæd og Ubjerg igen.

Tivoli Friheden
Moesgaard Museum
Aros Museum
Del på Facebook